Groei en beweging

Groeien is een natuurlijk proces, verandering ook. Zaadjes worden bloemen en lammetjes schapen. Peuters kleuters en later weer pubers. 

Soms gaat groei te snel, soms stokt het proces. Dan ontstaat de wens om daar wat aan te doen. Steun te zoeken of beweging te creëren. In groeiprocessen zitten kantelmomenten, die energie opleveren en kansen bieden, maar ook risico’s in zich dragen. Onzekerheid met zich meebrengen. Ons onze kwetsbaarheid doen voelen. Groeien van junior naar senior consultant, of van professional naar manager. Groeien gaat vaak gepaard met groeipijn en groeistuipen. En heeft een ritme: onrust, stress, bezinnen, handelen, ontspannen. 

Onrust is vaak niets anders dan gekluisterde energie. Waar wil die zich op richten, hoe maak je hem vrij? Luisteren naar onze natuur , naar dat stuk dat we als onze kern beschouwen, en haar volgen, is best een klus. Vraagt om autonomie, oprecht zijn naar onszelf. Er is veel afleiding, ruis en rommel. Onze opvoeding laat haar sporen na. De vorming op school en tijdens studie. De relaties die we hebben en aangaan. De keuzes die we maken in onze loopbaan. In een coachproces gaan we op zoek naar jouw natuur en jouw wijze, jouw stem en bestemming. Dicht bij je kern ontdek je je pad en dicht bij je grenzen je potentieel.

Kom in contact.